Huisparfum met stokjes online bestellen

✔ Langdurigheid

✔ Voor 23:59 besteld, morgen in huis

✔ 50 uur geur

De huisparfum met stokjes die je online kunt bestellen bij Alefia is een leuk accessoire dat ook nog eens heerlijk ruikt! De zwarte geurstokjes in olie die je online bij ons kunt bestellen verspreiden unieke parfumgeuren in jouw woonkamer, badkamer of toilet. Dit doen ze echter zonder overheersend te zijn. De geurverspreider met stokjes is online te bestellen in verschillende groottes. Heb jij liever een huisparfum van 50, 100 of 150 ml? De geurstokjes met 150 ml olie gaan tot maar liefst 120 dagen mee in de woonkamer, slaapkamer of het toilet!

Vind hier onze producten
Alefia Scented Candle Woody & Citrus
Alefia Scented Candle Woody & Floral

De fijnste huisparfum met stokjes in verschillende geuren online bestellen

Online geurstokjes in olie bestellen, is een verfrissende keuze wanneer je een leuk accessoire wilt in de slaap- of woonkamer dat ook nog eens heerlijk ruikt! We geven je graag een idee van de verschillende geurvarianten waarin je de huisparfum met stokjes online bij ons kunt bestellen. Allereerst hebben we twee houtachtige geuren, Woody & Floral en Woody & Citrus. Daarnaast hebben we twee frisse geurvarianten met bloemige noten, namelijk Floral & Sweet en Sweet & Fruity. Al onze geurproducten hebben een uniek design en worden gemaakt met luxe parfums. Zo garanderen we dat jij lang geniet van de geurverspreider met stokjes die je online bij ons kunt bestellen.

Ontdek de rest van ons heerlijk geurende assortiment

Met de geurproducten van Alefia Luxury die online te bestellen zijn, zorgen we ervoor dat luxe geuren voor iedereen betaalbaar zijn in de vorm van huisparfum of geurverspreider met stokjes. Wij geloven namelijk dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn! Of je er nu voor kiest om geurstokjes in olie of om jouw favoriete geurkaarsen online te bestellen voor in de woonkamer, al onze producten zijn verkrijgbaar tegen een fijne prijs. Wist je bijvoorbeeld dat wij ook heerlijk geurende parfumkaartjes voor in de kledingkast en een luxe parfumspray hebben?

Bestel jouw favorieten online

Wil jij graag een nieuwe huisparfum of geurverspreider met stokjes online bestellen om een positieve, verfrissende en sfeerverbeterende geur in huis te verspreiden? Bekijk dan de producten van Alefia in onze webshop en plaats je bestelling! Heb je nog vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)30-7116824 of stuur een e-mail naar service@alefia.nl.

*verplichte velden