Veelgestelde vragen

Alefia geurstokjes

Hoe enig die geurstokjes ook staan op je vensterbank, het is niet de meest handige plek. Door de warmte van de zon – en in de winter de verwarming – vervliegt het parfum veel sneller. Bovendien kan de geur veranderen; en dat is natuurlijk hartstikke zonde.

Hoe meer stokjes je in de diffuser zet, hoe sterker de geur zal zijn. Heerlijk natuurlijk, maar meer stokjes betekent ook dat het parfum sneller op is. Probeer dus te doseren en gebruik niet meteen alle stokjes.Zet de stokjes gespreid neer zodat de geur zo goed mogelijk vrij kan komen.

Om er voor te zorgen dat de stokjes niet uitdrogen en de geur goed blijft verspreiden, is het belangrijk om ze om de paar dagen om te draaien.

Wist je dat geurstokjes verzadigd kunnen raken en hierdoor het parfum minder goed verspreiden? Zodra je merkt dat de geur minder intens is, kun je het best de oude stokjes vervangen voor nieuwe exemplaren. Als je van tevoren al rekening hebt gehouden met tip 2 (minder stokjes gebruiken) heb je als het goed is nog een aantal stokjes over!

En zijn ze uiteindelijk dan toch echt op? Koop een nieuwe. Alefia ontwikkelt ook navulverpakkingen en brengt u hiervan op tijd op de hoogte.

*verplichte velden

Staat jouw vraag niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Alefia